Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Thika Xhepi - Firmosur nga Berti Coltellerie

Kjo faqe e faqes tonë është e rezervuar për thika xhepi.
Në Viadurini mund të gjeni thikat më të mira xhepi italiane të punuara nga thikat Berti në Scarperia në provincën e Firencës në rrethin historik të prodhimit të takëmeve me cilësi të lartë.

Këto thika karakterizohen nga një teh çeliku inox me forma që ndryshojnë në varësi të modelit të thikës xhepi të zgjedhur.
Ndërsa doreza është bërë nga materiale të ndryshme si briri i viçit, kockat ose briri i buallit.

Zbuloni të gjithë koleksionin e thikave Berti në faqen tonë të internetit dhe nëse keni nevojë për më shumë informacion ju lutemi na kontaktoni. Shërbimi ynë për klientët do të jetë i gatshëm t'ju ndihmojë.