Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

My Home: shkëlqimi i zonës së banimit dhe zonës së natës.

My Home Collection është shumë më tepër sesa një kompani, është një pjesë e historisë italiane e përbërë nga shumë duar dhe shumë ide të njerëzve të përulur dhe të apasionuar pas punës së tyre.
Historia e tij është një histori artizanale , dashuri për detaje dhe një kërkim i vazhdueshëm për zgjidhje që janë të përshtatshme të përshtatshme për mobilimin e të gjithë shtëpisë.

Duke u nisur nga zona e jetesës ku ne gjejmë sofra modulare , kolltuqe dhe tavolina kafeje që do ta bëjnë dhomën tuaj të jetesës të qetë për të kaluar mbrëmjet me miqtë. Një shembull janë tabelat e kafeve Pretty, të frymëzuara nga forma e rrethit, simbol i vazhdimësisë dhe natyrës ciklike të jetës, dhe janë bërë në madhësi të ndryshme për të përmbushur të gjitha nevojat. Ju keni zgjedhjen nëse do t'i kombinoni këto tabela së bashku ose veçmas.

Sa i përket zonësgjumit , do të gjeni shtretër projektuesi si Bubble , i kërkuar për thjeshtësinë e tyre që do t'ju shoqërojë jo vetëm në krahët e ëmbël të Morpheus por do të mbajë shoqëri edhe për ata që duan të punojnë ose të lexojnë pa dalë nga shtrati falë shufrave me jastëk në pendë.
Mobilimi i elementeve me detaje unike dhe materiale surprizuese për të krijuar një stil të përjetshëm që ngjall emocione dhe ju lejon të imagjinoni dhe hartoni një botë private në çdo përbërës.
Eachdo produkt i kësaj kompanie është 100% i 100ertifikuar në Itali , falë regjistrimit të kompanisë në Regjistrin Kombëtar të Prodhuesve Italianë.