Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dru Faux për Zjarrit

Dru Faux për zjarrit dhe bio-zjarrit të prodhimit dhe zejtarisë italiane

Aksesor i dobishëm për vatrat e bioethanolit ky dru i rremë është bërë në Itali me materiale me cilësi të lartë.
Dy lloje të ndryshme të drurit janë në dispozicion: një përzierje lisi dhe ahu dhe një nga thupër.

Zgjidhni thelbin tuaj të preferuar dhe nëse keni dyshime ose pyetje mos hezitoni të pyesni stafin tonë. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë dhe ju ndihmojmë gjatë gjithë procesit të blerjes.
Ju mund të na gjeni në adresën tonë të postës elektronike, në chat në fund të faqes dhe në numrin e telefonit në faqen tonë.