Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Radiatorë Horizontale Elektrike dhe Hidraulike për Banjën dhe Dhomën e Ndenjes

Radiatorët elektrikë dhe hidraulikë horizontale të projektimit: ngrohjen e shtëpisë me të bërë në Itali

Këto modele të radiatorit janë shumë të kërkuara nga ata me probleme hapësinore ose dëshirojnë një objekt unik të dizajnit për të furnizuar banjën ose dhomën e ndenjes.

Në Viadurini do të gjeni modele të radiatorëve horizontale si në versionin me ujë të nxehtë ashtu edhe në versionin elektrik. Materialet e përdorura janë të një cilësie të lartë, radiatorët horizontale të kromit janë bërë prej çeliku inox dhe qelqi dhe alumini si të gjitha modelet e linjës Viadurini Radiators që mund të përdoren si horizontale ashtu edhe vertikale.
Dashamirët e dizajnit do të gjejnë modele me forma tradicionale lineare, drejtkëndëshe ose ovale, induluese dhe në forma origjinale dhe unike.

Zgjidhni modelin tuaj të bërë në Itali të binarëve me peshqirë të ndezur që i përshtaten më së miri dekorit të shtëpisë tuaj. Stafi ynë mbetet në dispozicionin tuaj për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe në rast se të përgatisë një ngjarje të personalizuar. Ju mund të na shkruani pa asnjë hezitim në adresën tonë të postës elektronike ose të na telefononi në numrin e telefonit në sit.