Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Mobilje banjo Novello, cilësi e lartë e prodhuar në Itali

Novello është një markë italiane e specializuar në projektimin dhe prodhimin e arredimit të banjove .
Sot, pas më shumë se 55 vitesh aktivitet, ajo është futur në rrugën e projektimit me qëllimin e gurit gëlqeror dhe për të theksuar më tej markën e saj, me një estetikë tërheqëse dhe të gjithanshme, të disponueshme në shumë përfundime dhe të personalizueshme . Të gjitha këto ndryshime kanë nënkuptuar që Novello është vendosur si në tregun italian, ashtu edhe në atë ndërkombëtar (vendet evropiane dhe jo-evropiane), me urdhëra kontrate gjithnjë e më të rëndësishme dhe prestigjioze.

Një rrugë e vazhdueshme dhe e qëndrueshme e rritjes, e cila ka parë zhvillimin e cilësisë së projektimit së bashku me përdorimin e teknikave të prodhimit të përparuar.
Viadurini është tregtari zyrtar i markës Novello dhe në mesin e propozimeve tona do të gjeni mobilje dhe kompozime banjo me një dizajn të thjeshtë dhe minimal, vaska liridashëse që mund të pozicionohen në çdo zonë të shtëpisë tuaj dhe banjot e banjës .
Zgjidhni produktin për banjën tuaj që ju lejon të bëni banjën tuaj unike dhe të veçantë.

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies