Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Radiator ultra i hollë i dhomës së ndenjes në çelik të kuq, Hanoi

Kod: HANOI
lek 145.948,19 lek 179.807,57 -19%

madein_italy

- +
Material
çelik
Masat
H1200 x L500 mm x rendimenti.400 x Y (Δt50 ° C) 660
Koha e dërgimit
20/25 ditë pune
Xò by Metalform Design esclusiva Viadurini
Radiator modern në çelik të kuq të bërë në Itali, Hanoi

SI T CH ZGJEDHNI RADIATORIN, PCR KUFIZIMIN E SHPIMRNDARJEVE T R SHUMIT

METERET SIKARE * FUQIA E NEVOJSHME (UJI) **

6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* të dhënat u përpunuan duke marrë parasysh një lartësi dhome prej 2.70 m.
** Të dhënat e dhëna janë thjesht teorike dhe ndryshojnë në bazë të karakteristikave të ndërtimit dhe mjedisit të ndërtesës. Për informacion kontaktoni teknikun tuaj.

Radiator tërheqës me një dizajn unik, të gjallë dhe modern; perfekte për të qenë protagonist i të gjitha ambienteve tuaja.
Punuar në Itali me çelik të lyer me të kuqe dhe të disponueshme sipas kërkesës edhe në ngjyrat: gri e zezë, e bardhë dhe anthracite.

Për më shumë informacion dhe citime, mos hezitoni të na shkruani.

E RNDSISHME : Të gjitha modelet e projektimit mund të instalohen në sistemet ekzistuese pa ndërhyrje në mur ose pajisje hidraulike, radiatorët do të përdorin të njëjtat ndërveprime që janë tashmë të pranishme në shtëpinë tuaj.
Montimi i murit i përfshirë në çmim.
Valvulat dhe mbajtësi NUK janë të përfshira në çmim.
Në dispozicion vetëm në versionin hidraulik.

KVSHILLA TEKNIKE : për ta mbajtur produktin në kushtet më të mira me kalimin e kohës është shqetësim të instaloni të gjitha valvulat termostatike me Teflon (gjithashtu prizë e ventilimit) dhe jo me kërp.
(Udhëzimet e përfshira në paketim).

Produkte të shikuara së fundmi