Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Sistemi i personalizueshëm i llambave në natyrë të bakrit - Pasdedeux Aldo Bernardi

Kod: PASDEDEUXSISTEMA

madein_italy

Aldo Bernardi

Përbërja e llambave murale të bakrit në natyrë, koleksioni Pasdedeux nga Aldo Bernardi, bërë në Itali.

Ndriçimi është një detaj ndaj të cilit duhet të tregohet kujdes i veçantë, nëse doni të keni një kopsht të projektimit. Pikat e dritës duhet të shkrihen me mjedisin, duke e pasuruar atë. Zgjedhja e llambave të projektimit të bëra në Itali, si Pasdedeux, garanton cilësi, funksionalitet dhe estetikë.

Këto llamba në natyrë janë prej bakri me një bronz të errët. Ju mund të kompozoni sistemin tuaj të personalizuar duke zgjedhur nga aplikacioni i koleksionit dhe duke i lidhur ato përmes kanaleve lineare të dy 8 mm (për vendin më të vogël) dhe 16 mm (për vendin më të madh).

Për informacion dhe / ose citime ose për të pasur një shërbim këshillimi për të vlerësuar së bashku zgjidhjen që plotëson më së miri nevojat tuaja, na kontaktoni duke përdorur formularin "Kërkoni Informacion" .

Produkte të shikuara së fundmi

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies