Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Tabela anësore e dizajnit modern në metal dhe dru natyral Dany

Kod: DANY
lek 11.211,39 lek 14.014,23 -20%
- +
Material
legno e metallo
Masat
L 40 x H 47 x P 40 cm
Koha e dërgimit
3/4 javë
Viadurini Living
Tabela anësore e dizajnit modern në metal dhe dru natyral Dany
Kjo tryezë e bukur ka një dizajn që do ju bëjë të bien në dashuri. Pjesa e sipërme është prej druri, një material shumë i këndshëm për prekjen. Pjesa e sipërme e saj është prej metali. Një përbërje e këndshme për një rezultat befasues. Druri dhe metali, një duet që funksionon në mënyrë perfekte.

Produkte të shikuara së fundmi