Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Tabela moderne e rrumbullakët në natyrë me shtëpi - Ruben Teak Wood Top

Kod: RUBEN
lek 325.530,53 lek 532.941,12 -39%
- +
Masat
50150 x H 77.5 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Material i sheshtë
dru tik
Materiali bazë
alumin
Viadurini in the Garden

Tavolinë e rrumbullakët moderne në natyrë me këmbë alumini të zezë dhe majë druri tik, për 6 persona.

Lëndë drusore e ricikluar me dru tik - lartësi ( dru i çertifikuar nga pyje të qëndrueshme). Përfundoni natyrën dhe krehuni.
Këmbët e bardha ose të zeza të veshura me pluhur alumini (poliester).
Vida çeliku të galvanizuar.
Këmbët e rregullueshme.

Shënim : druri i ricikluar parashikon prodhimin e prerjeve të drurit për të mbuluar vrimat e paraqitura fillimisht në produkt.
Duke pasur parasysh përdorimin e llojeve të ndryshme të drurit, çdo çarje duhet të konsiderohet si një karakteristikë natyrore e këtij neni.
Këmbët për tu grumbulluar.
NB : rekomandohet të mos e ekspozoni produktin në mot të keq, pasi ndryshk do të formohet në çelik.

Produkte të shikuara së fundmi