Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Talenti Cottage përbërja e dhomës së ndenjes në natyrë e bërë në Itali

Kod: COTTAGE2
lek 988.755,67
- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Talenti Cottage përbërja e dhomës së ndenjes në natyrë e bërë në Itali
Vilë nga sallë pritjeje në natyrë Talenti e përbërë nga:
- Divan / peshë: 22 kg / dimensionet: l.150xp.87xh.89 cm;
- 2 kolltuqe të gjalla / pesha: 11 kg / dimensionet: l.76xp.87xh.89 cm;
- Tavolinë kafeje / peshë: 32 kg / dimensione: l.120xp.120xh.34 cm.

Divan dhe dy kolltuqet karakterizohen nga një strukturë alumini e veshur me pluhur. Vendet dhe mbështetëset e mbështetëses mbështeten nga rripa elastikë sintetikë të koordinuar me ngjyrën e kordonit të mbështetëses.
Jastëkë me mbulesë të lëvizshme, të lehta për tu larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Mbushje e shpejtë e shkumës së thatë.
Tavolina e kafesë përmban një strukturë alumini të veshur me pluhur.

P USRDORIMI DHE MIRTMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë, ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave të përshtatshme në sezonin e dimrit, në mbrëmje ose në rast të shirave të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini kopertinën, kërkoni një vlerësim nga: clienti@viadurini.it .

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi