Tavolina e Ngrenies - Stil Modern dhe Klasik

  • Komente :
  • : 4,9
Tavolina të dhomës së  ngrënies për dhomën e ngrënies ose kuzhinën për dizajnin tuaj modern të shtëpisë. Tavolina moderne të dhomës së ngrënies të bëra me materiale të cilësisë së lartë të prodhuara në Itali për një dhomë ngrënie elegante.
580 Produkte
Viadurini Living
lek 240.710,18 lek 324.335,78  - 26%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 362.410,85 lek 471.154,04  - 23%
Viadurini Living
lek 118.909,84 lek 166.553,50  - 29%
Viadurini Living
lek 169.344,35 lek 237.022,27  - 29%
Viadurini Living
lek 182.800,19 lek 255.960,13  - 29%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 183.996,27 lek 239.215,08  - 23%
Viadurini Living
lek 154.493,07 lek 216.190,64  - 29%
Viadurini Living
lek 144.027,41 lek 201.638,38  - 29%
Viadurini Living
lek 154.493,07 lek 216.190,64  - 29%
Viadurini Living
lek 138.146,71 lek 193.365,52  - 29%
Viadurini Living
lek 231.938,95 lek 324.734,47  - 29%
Viadurini Living
lek 458.894,27 lek 642.491,85  - 29%
Viadurini Living
lek 272.007,48 lek 356.031,79  - 24%
Viadurini Living
lek 58.308,68 lek 75.851,12  - 23%
Viadurini Living
lek 362.410,85 lek 471.154,04  - 23%
Viadurini Living
lek 263.335,94 lek 344.768,74  - 24%
Viadurini Living
lek 231.639,93 lek 324.335,78  - 29%
Viadurini Living
lek 279.881,64 lek 366.497,44  - 24%
Viadurini Living
lek 273.402,91 lek 357.925,56  - 24%
Viadurini Living
lek 366.995,81 lek 513.814,06  - 29%
Viadurini Living
lek 129.176,15 lek 180.906,40  - 29%
Viadurini Living
lek 523.382,67 lek 615.081,78  - 15%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 191.571,41 lek 268.219,91  - 29%
Viadurini Living
lek 203.831,18 lek 268.219,91  - 24%
Viadurini Living
lek 167.749,58 lek 218.084,41  - 23%
Viadurini
lek 163.363,96 lek 228.749,42  - 29%
Viadurini Living
lek 643.040,05 lek 964.535,14  - 33%
Faqe 1 të 13

Tabela për kuzhinën ose dhomën e ndenjes ideale për shtëpinë tuaj të dizajnit modern dhe për stilin e dhomës së ngrënies.

Dhoma e ngrënies është një nga zonat më të rëndësishme të shtëpisë, për këtë arsye ajo ka nevojë për një copë mobiljeështë e cilësisë dhe dizajnit.
Në këtë pjesë të faqes sonë do të gjeni ide interesante në lidhje me tryezat e ngrënies.

Ndër propozimet tona do të gjeni një përzgjedhje të gjerë të tabelave të bëra nga materiale me cilësi të lartë të ndryshme nga njëra-tjetra si tavolina ngrënieje xhami, për ata që e duan elegancën dhe butësinë e këtij materiali, tavolinat e ngrënies prej druri, për ata që duan të kenë në tyre zotëroni orendi shtëpiake që kujtojnë natyrën dhe tabelat metalike për të dhënë një prekje të dizajnit modern.
Në katalogun tonë nuk lëmë asgjë rastësisht, madje format janë të larmishme për të përmbushur nevojat më të ndryshme.
Tabela drejtkëndëshe të disponueshme në versionin fiks dhe të zgjërueshëm, perfekte për ata që duan të kenë mysafirë për darkë. Një mekanizëm i lehtë dhe i shpejtë do t'ju lejojë të zgjeroni tryezën tuaj për të organizuar darka me miqtë në shtëpinë tuaj. Ose tavolina të rrumbullakëta me një formë rrethore për ata që e duan një prekje origjinale në zonën e tyre të jetesës.
Stil modern ose klasik, i bërë në dizajn italian me materiale të çmuara.

Të gjitha produktet e paraqitura në katalog janë rezultat i zgjedhjes së kujdesshme të bërë nga stafi ynë. Mos harroni se për çdo dyshim ju na gjeni në dispozicionin tuaj. Do të jetë kënaqësi për ne që t'ju ndihmojmë të zgjidhni kuzhinën moderne apo klasike ose tryezën e ngrënies që është e përshtatshme për ju!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në