Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Karriget Moderne të Dhomave të Ndenjes të Stabueshme, të Përsëritura dhe të Fiksuara Prodhuar në Itali

Karrige moderne për dhomën e ndenjes me cilësi dhe luks italian.

Zbuloni zgjedhjen e karrigeve me një stil unik dhe modern, të krijuar nga mjeshtrit master për të furnizuar më mirë shtëpinë dhe hapësirat tuaja.
Zgjidhni vetëm më të mirën e materialit për vendin, këmbët dhe shpinën: plastike, hekur, dru tik, alumini, metal, pëlhurë, lëkurë ose eko-lëkurë.

Mjeshtëri italiane e dizajnuar të jetë unike dhe e paimitueshme.

Kontaktoni shërbimin tonë të Ndihmës për çdo sqarim ose dyshim.

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies