Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Artikuj të printuar me dorë - e Krijuar Duke Përdorur Marchi's Mangle

Shtypja artizane në kanavacë nga viti 1600 ekskluzivisht e punuar me dorë: traditë, histori, zejtari dhe unike e shtypshkronjës Marsi.

Në këtë pjesë ne ofrojmë me krenari një produkt që përfaqëson më së miri vlerat e traditës italiane dhe zejtarisë, produkte ekskluzive që mund të keni vetëm nga Viadurini.
Viadurini në bashkëpunim me shtypshkronjën e famshme dhe punëtorinë e familjes Marsi sjell në tregun botëror një produkt që nuk ka asnjë të barabartë: printime artizanale të shtypura me dorë të bëra me mangle .
E veçanta e këtyre produkteve është historia dhe tradita e tyre : dyqani Marchi ka qenë në biznes që nga viti 1633 dhe brez pas brezi ka kryer traditën, pa u përdorur asnjëherë në mjete apo teknika të reja, të shtypura rreptësisht të punuar me dorë Romagna.
Familja Marchi krenohet me një mjet unik në botë: mangle . Ky instrument ishtee konceptuar nga e famshmja Leonardo Da Vinci dhe i jep kanavacës një sipërfaqe të shtrirë dhe të lëmuar të pashoqe , mbi të cilën më pas është e shtypur me dorë me kallëpe shekullore, motive dhe zbukurime me ngjyra të ndritshme dhe tradicionale .
Një veçanti tjetër janë ngjyrat, të gjitha natyrale dhe të përpunuara nga mineralet sipas një recete të lashtë sekrete ; ngjyrat impresionohen kështu dhe pas disa fazave të përpunimit dhe fiksimit arrijnë gjendjen përfundimtare.
Eachdo produkt përcaktohet kështu simbol unik dhe i paimitueshëm , i denjë i një tradite dhe pune manuale që nuk ka asnjë të barabartë në botë.

Shikoni katalogun tonë dhe eksploroni këtë markë spektakolare. Thirrni tonëNdihmoni Shërbimin Desk nëse keni pyetje ose informacion për të pyetur në lidhje me produktet ose urdhërat, ne jemi gjithmonë të lumtur dhe të gatshëm për të kënaqur të gjitha kërkesat tuaja.