Ürünlerimizi keşfedin
Zgjedhja e enëve dhe aksesorëve të kuzhinës po bëhet gjithnjë e më shumë një vendim themelor jo vetëm për të përmbushur kërkesat e prakticitetit, por gjithashtu dhe mbi të gjitha për të qenë në gjendje t'u jepni karakter tryezave të thjeshta dhe minimale të ngrënies që kanë nevojë për një prekje të modernitetit dhe përsosjes. . Pikërisht për këtë arsye është e rëndësishme të jeni në gjendje të gjeni setin e përsosur të takëmeve ose enën e përsosur të kuzhinës që mund të ndërthurë funksionalitetin dhe dizajnin.
Ky lloj thike tryeze quhet Usuba (në japonisht "teh i hollë") dhe është një mjet që është pjesë e traditës japoneze dhe është ndër thikat më të mira të kësaj familje që përdoret zakonisht për prerjen e perimeve dhe për punë precize. Konceptuar dhe projektuar për t'ju lejuar të bëni prerje të përcaktuara, kjo thikë karakterizohet nga një strukturë e veçantë me një anë paksa konkave që lejon të zvogëloni nivelin e fërkimit duke lehtësuar kështu shkëputjen e ushqimit të prerë rishtazi nga tehu. Tehu është bërë nga çelik inox dhe madhësia e saj ju lejon të bëni prerje të thella ndërsa doreza e plotë është bërë nga briri ose druri i projektuar për të marrë një kapje të sigurt dhe të fortë të thikës, duke lejuar kështu që të merren prerje të sakta.
Prodhuar në Itali me materiale cilësore, këto produkte sigurojnë funksionalitet dhe një dizajn ergonomik duke lejuar një kapje të sigurt dhe të fortë pa lënë pas dore aspektin estetik falë vëmendjes ndaj detajeve dhe pasionit të prerësve kryesorë.
Matjet :