Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Vatër moderne e lirë e bioethanolit me djegie 3L Charles 40

Kod: CHARLES40-SHOWROOM
lek 155.057,44 lek 218.822,19 -29%
- +
Masat
Larghezza 57 cm x h.42 cm x Profondità 35 cm x Peso 20 Kg
Koha e dërgimit
4/5 ditë pune
Viadurini Fire Design
Vatër moderne e lirë e bioethanolit me djegie 3L Charles 40
Charles është një hapësirë ku qelqi i tejdukshëm përmban flakën në një kontinus midis brendshëm dhe të jashtëm. Një altar ku bukuria e zjarrit shijohet dhe rregullohet në mënyrë të sigurtë nga komponentët elektronikë.
Prodhuar në Itali produkt.

Karakteristikat teknike
Struktura e çelikut e pikturuar.
Ekran zjarri në gotë të zbukuruar dhe beftë.
Djegës bioethanol çeliku inox Jess 40, me një fuqi ngrohjeje prej 3,0 Kw.
Kohëzgjatja 6-8 orë
Kapaciteti 3,0L
Konsumi 0,48L / orë

Zjarrit Bio-vatrat e nënshkruar Viadurini Collezione Fuoco sigurojnë një instalim dhe përdorim të lehtë; duke mos prodhuar hirit ose mbetje të tjera, ato nuk kërkojnë mirëmbajtje dhe mund të pozicionohen kudo në çdo dhomë të shtëpisë tuaj sepse nuk kërkojnë as oxhak , as sistem energjie. Përdorimi i një karburanti të rinovueshëm nuk do të ndikojë në ekuilibrin ekologjik.

Produkte të shikuara së fundmi