Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Vatër zjarri biethanol në xham të temperuar dhe magnezi Norcia

Kod: NORCIA
lek 60.161,09 lek 85.687,00 -30%
- +
Masat
L60xP24xH60 cm.
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Peshë
16 kg
Viadurini
Kaminë me dysheme magnezi me bioetanol dhe xham të shkrirë Norcia
Norcia është një fireplace dyshemeje bioetanol me linja moderne dhe vendimtare.

Isshtë bërë me një strukturë me një bazë drejtkëndëshe në magnezi dhe xham të zbutur dhe një ndezës me dy shtresa në çelik inox 1.5 L, duke përfshirë një mjet të kontrollit të flakës. Magnezia është një material i ngjashëm me qeramikën por që karakterizohet nga rezistencë dhe përçueshmëri më e madhe. Ka dy përfundime në dispozicion:
- Betoni;
- Ndryshk.
E gjithanshme dhe e lehtë për tu instaluar, ky aksesor mobilimi rrit hijeshinë e zjarrit në çdo lloj mjedisi duke përdorur bioetanol, një karburant natyral dhe ekologjik që buron nga fermentimi i biomasës. Nuk kërkon veprime të veçanta pastrimi, nuk lëshon erëra, hirit ose mbetje të tjera të djegies. Autonomia e funksionimit të flakës është maksimumi 3 orë.

Jepni hijeshinë tuaj të brendshme dhe provoni emocionin e një flakë të vërtetë dhe të ngrohtë me këtë objekt praktik të dizajnit.
NB Bioetanoli nuk është përfshirë.

Produkte të shikuara së fundmi