Dorëzimi i dyshemesë dhe shërbimet e asamblesë1. Shërbimi i dorëzimit të dyshemesë me korrier të specializuar të lëvizshëm

Ndërlidhësi ynë i specializuar do t'ju kontaktojë për të rregulluar datën dhe kohën e dorëzimit. Dorëzimi i njëjtë do të bëhet në katin e zgjedhur nga klienti. Shërbimi i dorëzimit të dyshemesë garantohet vetëm nëse shtëpia e klientit është e pajisur me një ashensor, ashensor ose një shkallë me dimensione dhe kapacitet të përshtatshëm për kalimin dhe ngritjen e produkteve. Në mungesë të këtyre kërkesave, Viadurini rezervon të drejtën të anullojë porosinë ose të komunikojë ndonjë kosto shtesë.     

2. Shërbimi PREMIUM, dërgimi në katin dhe shërbimin e asamblesë me personel të specializuar mobiljesh dhe dispozicion paketimesh.

Merrni një vend dhe gëzoni Shërbimin Tonë Premium: objekti do të dorëzohet në dysheme dhe teknikët tanë profesionistë do të kujdesen për asamblenë dhe pozicionin në vendin e dëshiruar. Dorëzimi është deri në katin e tretë, me ngritje ose me një shkallë që lejon një lëvizje të saktë dhe kalimin e njerëzve dhe mallrave. Personeli ynë do të pastrojë mobiljet dhe do të heqë paketimin e mbeturinave. Nëse jeton në katin e sipërm, të lutem, kontakto me ne dhe ne do të të japim një citat të personalizuar.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në