Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Lavamane në Dru të Ngurtë dhe Dru Tik - Prodhim në Itali

Lavamanët dhe lavamanët prej druri për banjën me dizajn modern dhe klasik: dru bambu, dru tik ose fosile.

Dizajni inovativ dhe materialet me cilësi të lartë janë fjalët kryesore të këtyre pellgjeve të projektuesve.

Një lavaman prej druri me dizajn thyen rregullat e lavamanit tradicional qeramik, duke ofruar një strukturë me venat e sharmit natyror që rikrijojnë një relaks natyral dhe të këndshëm.
Për më tepër, shumë nga lavamanët prej druri të dizajnit që gjenden në Viadurini janë punuar me dorë dhe për këtë arsye janë pjesë unike dhe ekskluzive, sepse ato nuk mund të prodhohen në seri. Në dyqanin tonë online ju mund të zgjidhni lavamanin tuaj prej druritryezë ekskluzive në një formë të rrumbullakët, drejtkëndëshe apo edhe në forma origjinale të bëra prej bambu, tik  druri ose dru fossilezed.

Një këshillë për mirëmbajtje? Pastroni vetëm me ujë, mos përdorni produkte zbardhues ose pluhur ose detergjentë kimikë.

Zgjidhni lavamanin prej druri më të përshtatshëm për banjën tuaj dhe na kontaktoni duke shkruar në adresën tonë të postës elektronike, në bisedën e duhur ose duke na telefonuar në numrin fiks ose whatsapp që gjeni në faqen tonë. Një staf i sjellshëm dhe i trajnuar do t'ju ndihmojë gjatë procesit të blerjes dhe do t'u përgjigjet kërkesave tuaja për informacion.