Karrige Moderne për Dhomën e Ndenjes - Prodhuar në Itali

  • Komente :
  • : 5,0
Karriget moderne të dhomës së ndenjes mund të kombinohen me një tryezë ngrënieje të stilit modern. Karrige të rehatshme me dhe pa krahë për krahë për darka të shijshme me miqtë.
231 Produkte
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 28.905,15  - 29%
Viadurini Living
lek 33.290,77 lek 46.547,27  - 28%
Viadurini Living
lek 19.834,92 lek 25.815,30  - 23%
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 28.905,15  - 29%
Viadurini Living
lek 11.761,41 lek 16.446,04  - 28%
Viadurini Living
lek 33.689,46 lek 47.244,98  - 29%
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 28.905,15  - 29%
Viadurini Living
lek 46.547,27 lek 66.382,18  - 30%
Viadurini Living
lek 16.047,34 lek 20.831,65  - 23%
Viadurini Living
lek 52.826,66 lek 74.057,00  - 29%
Viadurini Living
lek 30.898,62 lek 43.258,06  - 29%
Viadurini Living
lek 44.852,83 lek 63.990,03  - 30%
Viadurini Living
lek 48.241,71 lek 68.774,34  - 30%
Viadurini Living
lek 15.648,65 lek 20.333,28  - 23%
Viadurini Living
lek 43.955,77 lek 49.437,79  - 11%
Viadurini Living
lek 18.439,49 lek 24.021,18  - 23%
Scab Design
lek 43.058,72 lek 59.803,77  - 28%
Viadurini Living
lek 46.547,27 lek 66.382,18  - 30%
Viadurini Living
lek 16.147,02 lek 22.526,09  - 28%
Viadurini Living
lek 27.011,36 lek 37.776,04  - 28%
Viadurini Living
lek 42.361,01 lek 60.401,81  - 30%
Viadurini Living
lek 51.730,26 lek 72.960,60  - 29%
Faqe 1 të 5

Karrige moderne të dhomës së ndenjes me cilësi dhe luks italian.

Zbuloni zgjedhjen e karrigeve me një stil unik dhe modern, të krijuar nga mjeshtrit master për të furnizuar më mirë shtëpinë dhe hapësirat tuaja.
Zgjidhni vetëm më të mirën e materialit për vendin, këmbët dhe shpinën: plastike, hekur, dru tik, alumini, metal, pëlhurë, lëkurë ose eko-lëkurë.

Mjeshtëri italiane e dizajnuar të jetë unike dhe e paimitueshme.

Kontaktoni shërbimin tonë të Ndihmës për çdo sqarim ose dyshim.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në