Set për Tavolinën Elegante: Pirun, Thika dhe Lugë

70 Produkte
Viadurini Kitchen
Lekë 9,004 Lekë 11,256  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,793 Lekë 12,242  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,793 Lekë 12,242  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,793 Lekë 12,242  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,596 Lekë 11,995  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,596 Lekë 11,995  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 13,277 Lekë 16,596  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 7,427 Lekë 9,284  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 5,784 Lekë 7,230  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 4,535 Lekë 5,669  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 8,216 Lekë 10,270  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 5,784 Lekë 7,230  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 8,413 Lekë 10,516  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 10,188 Lekë 12,734  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 6,441 Lekë 8,051  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 10,319 Lekë 12,899  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 4,798 Lekë 5,998  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 5,127 Lekë 6,408  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 10,253 Lekë 12,817  - 20%
Viadurini Decor
Lekë 9,596 Lekë 11,995  - 20%
Viadurini Decor
Lekë 11,831 Lekë 14,788  - 20%
Viadurini Decor
Lekë 11,831 Lekë 14,788  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,530 Lekë 11,913  - 20%
Faqe 1 të 2

Takëm argjendi nikeli për tryezën e kuzhinës.

Ata që dëshirojnë të kenë një tryezë gjithnjë elegante dhe perfekte në çdo detaj, e dinë që përveç porcelanit të çmuar të koleksionit të Medusa dhe kristalit nga Versace një tjetër element i rëndësishëm për akomodimin e tryezës që nuk mund të mungojë, është ekskluzive vendosur takëm, nënshkruar Rosenthal Sambonet.

Në këtë pjesë, të dedikuar për grupe takëmesh prej argjendi nikeli çdo shije personale do të jetë e kënaqur.
Vendoseni në një stil klasik që të kujton fisnikërinë franceze të gjykatave, me doreza të dekoruara me një fije të dyfishtë.
Një koleksion i quajtur "Baguette" ekskluziv dhe i përjetshëm, përfaqëson në thjeshtësinë e tij, elegancën e viteve të para të '900.
Koleksioni "barok" një bon ton dhe stil i rafinuar për ata që e duan thjeshtësinë.
Dhe së fundi, koleksioni më modern e nënshkruar Giò Ponti me modele gjeometrike në doreza për të dhuruar një përvojë prekëse.

Lëreni veten të joshni nga hijeshia dhe stili i përjetshëm i koleksioneve të takëmeve të firmosura Rosenthal Sambonet!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro