Kolltuqe Metali Kopshti - Prodhuar në Itali Mobilje Luksoze të Jashtme

  • :
  • : 5,0
81 Produkte
Viadurini in the Garden
lek 68.475,32 lek 96.269,12  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 104.257,90 lek 110.337,95  - 6%
Viadurini in the Garden
lek 153.994,70 lek 163.084,88  - 6%
Viadurini in the Garden
lek 139.442,46 lek 164.968,70  - 15%
Viadurini in the Garden
lek 181.205,42 lek 228.375,65  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 127.581,37 lek 155.295,45  - 18%
Viadurini in the Garden
lek 389.422,22 lek 584.183,17  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 250.179,10 lek 375.268,66  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 102.862,48 lek 154.293,73  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 219.180,82 lek 328.821,07  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 234.032,09 lek 304.201,84  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 129.076,47 lek 162.880,55  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 124.790,53 lek 180.946,28  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 93.094,54 lek 130.372,21  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 255.063,08 lek 382.644,46  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 134.359,13 lek 201.538,70  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 86.516,12 lek 129.774,18  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 154.891,77 lek 232.337,64  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 122.597,73 lek 159.377,04  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 240.809,85 lek 313.072,74  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 142.532,31 lek 185.292,02  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 218.981,48 lek 284.665,95  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 129.674,50 lek 168.546,96  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 139.043,76 lek 180.806,73  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 46.447,59 lek 60.401,81  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 121.202,31 lek 157.582,93  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 134.359,13 lek 188.082,86  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 175.723,42 lek 245.992,84  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 178.514,26 lek 249.880,08  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 163.264,30 lek 228.550,08  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 198.406,78 lek 267.849,16  - 26%
Faqe 1 të 2

Kolltuqe metalike në natyrë për të furnizuar kopshtin ose tarracën tuaj me produkte cilësore

Në kopsht ose në tarracë është thelbësore të keni mobilje në natyrë që janë të rehatshme, praktike dhe elegante. Në këtë përzgjedhje do të gjeni shumë propozime të jashtme metalike që do të kënaqin nevojat tuaja.

Alumini, çelik inox dhe lidhjeve të ndryshme përfaqësojnë materialet kryesore të strukturave, atëherë ju mund të gjeni kolltuqe metalike me mbushje, përpunim plastike dhe druri. Format e propozuara janë për të gjitha shijet dhe llojet e mjediseve, nga linjat klasike në katror te ato me dizajn më të parregullt dhe modern.

Mobiljet e kopshtit janë perfekte për transformimin e ambienteve tuaja të jashtmenë zona madhështore ngrënie të pajisura me kolltuqe kopshtesh për darkë në natyrë dhe për të shijuar verën.

Lehtë për tu pastruar dhe pajisur me jastekë të rehatshëm të mbushur, të lëvizshëm, të larë dhe të bërë me pëlhura rezistente ndaj njollave dhe mykut.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në