Dollap Këpucësh Zejtarisë Luksoze e Prodhuar në Itali

13 Produkte
Viadurini Classic
Lekë 30,168 Lekë 37,710  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 51,924 Lekë 64,905  - 20%
Viadurini Living
Lekë 30,628 Lekë 38,286  - 20%
Viadurini Living
Lekë 32,534 Lekë 40,668  - 20%
Viadurini Living
Lekë 28,328 Lekë 35,410  - 20%

Kabineti modern dhe luksoz i këpucëve për dhoma gjumi dhe hyrje, duke kursyer hapësirë

Në Viadurini ne kemi një zgjedhjezgjedhur të produkteve kushtuar botës së kabineteve të këpucëve, duke ofruar zgjidhje me një dizajn inovativ ndërkombëtar dhe Prodhuar në Itali.
Zgjidhni një dollap për mbajtëse këpucësh sipas vendit ku preferoni ta vendosni:
  • Hyrja ose korridori: nëse pozicionohet në një nga vendet e mëposhtme, dollapi i këpucëve sigurisht që duhet të jetë një dollap këpucësh hapës dhe nuk ka pamje pasi ato janë vende të kalimit dhe për këtë arsye janë në sy.
  • Dhoma e gjumit: dollapi i këpucëve në këtë rast mund të jetë i hapur dhe i mbyllur, me motive të zbukuruara ose edhe me një pasqyrë të integruar. Në intimitetin e dhomës, raftja e këpucëve me siguri do të kënaqë çdo nevojë tuaj.
Ju gjithashtu do të gjeni dollapin modern të këpucëve në stile dhe ngjyra të ndryshme që do t'ju frymëzojnë me dizajnin e tyre fantastik. Gjithashtu shumë të modës dhe luksoze janë dollapët për mbajtëse këpucësh me përfundime prej ari, argjendi ose bronzi që mund të përdoren së bashku me një larmi të madhe mobiljesh bashkëkohore. racks këpucëve moderne janë shumë të dobishme për të bërë më të hapësirave.

Për ndonjë pyetje ose shqetësim, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë Help Desk dhe ne do t'ju ndihmojmë në të gjitha fazat tuaja të blerjes.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro