Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Barbecue me Djegie Druri me Brazier për Kopsht - Artizanat i Lartë Italian

Barbecue me djegie të drurit për kopshtin ose pjesën e jashtme me dizajne të dizajnuara për prakticitetin dhe komoditetin e gatimit në natyrë me brazier.

Në këtë seksion mund të gjeni Barbecues më të mirë për gatim në kopsht, jashtë apo në tarracën tuaj. Ata përfaqësojnë zejtarinë e lartë italiane nga çdo këndvështrim, nga cilësia e materialeve, deri në studimin e formave dhe aksesorëve.

Kënaqësia e gatimit me një Barbecue me djegie të drurit është në nxehtësinë që prodhon, erën e drurit që digjet që vjen në mish dhe perime në gatim.

Brazierët tanë janë të pajisur me ndarje të djegies së drurit, sirtarë të hirit, mjete ventilimi, worktops dhe sipërfaqe gatimi që lejojnë një mbulesë që varion nga 16 deri në 20 persona në varësi të modelit të zgjedhur.
Përveç kësaj, ata mbërrijnë tashmë të mbledhur në shtëpinë tuaj dhe me një trajtim kundër ndryshkut që garanton qëndrueshmëri të pashembullt me kalimin e kohës.

Kontaktoni me ne për më shumë informacion ose citime, shërbimi ynë ndaj klientit është gjithmonë i gatshëm t'ju ofrojë sa më shumë informacione të jetë e mundur.