Termosifone për Peshqir Elektrik për Banjën me një Model Horizontale ose Vertikale

20 Produkte
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 143.927,75
Viadurini Radiators
lek 188.680,89 lek 246.092,52  - 23%
Viadurini Radiators
lek 214.197,17 lek 257.455,23  - 17%
Viadurini Radiators
lek 158.779,01 lek 207.120,39  - 23%
Viadurini Radiators
lek 125.986,61 lek 164.759,38  - 24%
Viadurini Radiators
lek 252.670,94 lek 308.288,44  - 18%
Viadurini Radiators
lek 241.208,55 lek 314.567,83  - 23%
Viadurini Radiators
lek 340.383,12 lek 444.042,99  - 23%

Ngrohje peshqirësh elektrikë për banjën, ngrohje me stil

Në këtë seksion do të gjeni zgjedhjen tonë të ngrohësve elektrikë më të mirë për banjë dhe kuzhinë. Ato janë krijuar për të rezistuar me kalimin e kohës dhe për thjeshtësinë e tyre në përdorim dhe formë, pa kompromentuar estetikën e tyre. Një shumëllojshmëri modelesh të mëdha, linja të rrumbullakëta, linja katrore, panele të sheshta ose panele të lakuara të disponueshme në përfundime të ndryshme, perfekte për çdo lloj mobilie dhe hapësire.

Peshqirët elektrikë (të njohur edhe si  radiator peshqiri  ose radiator peshqir) ofrojnë një zgjidhje ekonomike për ngrohje, të thjeshtë dhe janë perfekte për krijimin e një ambienti të ngrohtë dhe dizajn unik , duke e bërë hapësirën më të ngrohtë
dhe më të rehatshme. Radiatorët e peshqirëve elektrikë ofrojnë një zgjidhje perfekte për ngrohje për hapësirat që nuk janë të pajisura me një sistem ngrohje qendrore ose që do të montohen në ato hapësira ku dëshironi të kontrolloni ngrohjen në mënyrë të pavarur.

Ngrohësit e peshqirëve elektrikë ofrojnë fleksibilitet maksimal për të ngrohur çdo hapësirë ​​në shtëpi. Zakonisht ato vijnë me elementë ngrohës tubi ose panele të sheshta që janë perfekte për varjen e rrobave, peshqirët e banjës, rrobat e rrobave ose rrobat e rrobave. Prandaj, ato janë zgjidhja perfekte për t’u përdorur në banjë ose kuzhina.

Gama e ngrohësve të peshqirëve elektrikë ofron mundësinë për të ndezur dhe fikur nxehtësinë individualisht  në secilën pikë.Ngrohësit e peshqirëve elektrikë me termostat janë perfekte për mbajtjen e një temperature të këndshme gjatë gjithë vitit (perfekt për të gjitha stinët) për faktin se ato ju lejojnë të kontrolloni në mënyrë të pavarur temperaturën. Këto modele jo-termostatike (pa termostat të integruar) mund të fiken dhe të qasen në mënyrë të pavarur.

Gjithashtu vizitoni seksionin tonë të banjove ose peshqirëve të kuzhinës dhe sigurohuni që të keni një vend komod dhe të ngrohtë gjatë gjithë vitit.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në