Karriget Kopshtit - për të Furnizuar Kopshtin Tënd

  • Komente :
  • : 5,0
192 Produkte
Viadurini in the Garden
lek 29.204,17 lek 42.346,05  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 79.140,33 lek 114.753,47  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 85.419,72 lek 128.179,42  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 104.058,56 lek 156.087,85  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 95.287,35 lek 142.931,01  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 97.679,49 lek 119.036,41  - 18%
Viadurini in the Garden
lek 108.244,82 lek 128.733,59  - 16%
Viadurini in the Garden
lek 104.556,93 lek 124.657,96  - 16%
Viadurini in the Garden
lek 109.540,58 lek 115.989,42  - 6%
Viadurini in the Garden
lek 130.172,87 lek 153.934,90  - 15%
Viadurini in the Garden
lek 152.001,25 lek 179.904,69  - 16%
Viadurini in the Garden
lek 58.807,05 lek 86.446,35  - 32%
Viadurini in the Garden
lek 234.530,45 lek 302.945,97  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 155.190,78 lek 178.484,35  - 13%
Viadurini in the Garden
lek 56.514,56 lek 67.458,65  - 16%
Viadurini in the Garden
lek 95.586,36 lek 120.301,27  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 109.241,56 lek 154.030,59  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 237.121,95 lek 288.807,36  - 18%
Viadurini in the Garden
lek 131.568,29 lek 165.414,24  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 116.418,00 lek 164.149,38  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 136.850,96 lek 173.284,42  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 136.551,94 lek 192.538,24  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 122.896,74 lek 184.394,95  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 82.828,22 lek 124.292,16  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 76.150,13 lek 114.225,21  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 189.278,94 lek 219.180,82  - 14%
Viadurini in the Garden
lek 131.568,29 lek 170.106,84  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 237.121,95 lek 297.000,47  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 25.715,62 lek 31.940,19  - 19%
Viadurini in the Garden
lek 81.333,13 lek 117.933,04  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 175.025,71 lek 226.760,95  - 23%
Faqe 1 të 4

Karriget e kopshtit të punuara në Itali në plastikë, dru dhe hekur.

Karriget moderne të kopshtit janë mbretëresha e mjedisit tonë të jashtëm i cili është një ballkon apo një kopsht i madh. Gjeni edhe tryezat më të mira të kopshtit për t'i bashkuar me karriget tuaja!

Kemi shumë modele dhe materiale. Në faqen tonë të internetit do të gjeni karrige të bëra me elementë natyrorë për të pasuruar një zhdëmtim të cilësisë së mirë si druri, bambu dhe dru tik. Një shembull i veçantë është karrige që Talenti Moon është bërë me dru tik natyral. Por ne nuk harrojmë edhe materialet sintetike për një mjedis më modern. Ju mund të shihni karriget e Vondom në polipropileni Delta dhe Frame.

Karriget e kopshtit të bëra me çelik inox dhe alumini janë një plotësues i qëndrueshëm që i japin hijeshi mjedisit. Për ata që mund të kenë një vend të mbuluar për mobiljet në natyrë, ata mund të zgjedhin karrige të rehatshme dhe të veshur me susta me jastëk me ngjyrë që japin një prekje shkëlqimi. Ndër markën që propozon këto produkte mund të gjeni Talenti me linjën Rope, Coro me modelin Jubeae me vend dhe mbështetëse të bëra me litar.

Në fund karriget e palosshme, praktikat dhe drita për njerëzit që nuk kanë shumë vend jashtë. Në faqen tonë të internetit mund të gjeni çdo zgjidhje që dëshironi. Të gjitha produktet e paraqitura realizohen me materiale me cilësi të lartë dhe ato janë rezultatet e një seleksionimi të kujdesshëm të bërë nga stafi ynë.
Ejani të zbuloni botën e karrigeve moderne të projektimit!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në