Çadra për Kopësht, Kopsht, Tarracë dhe Ballkon - Alumini dhe Dru

 • Komente :
 • : 5,0
38 Produkte
Viadurini in the Garden
lek 145.921,20 lek 182.419,44  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 434.075,70 lek 543.177,71  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 513.814,06 lek 642.820,76  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 498.962,79 lek 624.032,41  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 464.475,95 lek 581.013,57  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 134.060,12 lek 168.506,09  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 107.347,77 lek 134.355,15  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 79.439,34 lek 99.782,59  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 182.800,19 lek 230.624,27  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 182.800,19 lek 230.624,27  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 134.060,12 lek 169.770,94  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 134.060,12 lek 169.770,94  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 120.703,95 lek 150.938,74  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 97.480,14 lek 122.128,27  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 89.107,62 lek 110.744,62  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 120.703,95 lek 150.517,12  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 81.333,13 lek 96.269,12  - 16%
Viadurini in the Garden
lek 73.857,65 lek 86.712,48  - 15%
Viadurini in the Garden
lek 101.467,06 lek 132.106,52  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 116.118,98 lek 148.572,50  - 22%
Viadurini in the Garden
lek 160.473,45 lek 207.394,49  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 80.735,09 lek 103.914,04  - 22%
Viadurini in the Garden
lek 124.491,52 lek 161.146,24  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 179.112,29 lek 254.166,02  - 30%
Faqe 1 të 2

Ombrellë në natyrë, ideale për kopshtin, ballkon dhe tarracën në dru dhe alumin

Në këtë seksion kushtuar ambienteve të jashtme ne ju tregojmë jo vetëm çadra kopshti, por " sisteme të mbuluara " të vërteta të dizajnuara si mjete pune për restorante, bare, hotele dhe hotelieri; gjithashtu të dizajnuara si çadra të veçanta mobilimi për ambiente luksoze dhe moderne.

Këto materiale janë të cilësisë më të lartë: nga alumini pikturuar, për dru me hije natyrore, të përshtatura pëlhura. Komponentët metalikë janë me origjinë detare, në çelik të pandryshkshëm ose të lyer me galvanizim dhe anti-ndryshk ; të gjitha janë projektuar dhe studiuar për një rezistencë shumë të lartë ndaj ujit dhe konsumimit.

Modelet mund të jenë:

 • cadrat e shtyllave qendrore, normale ose teleskopike,
 • cadra shtyllash anësore (fikse dhe të anulueshme)
 • çadra të shumëfishta.

Secila prej tyre është krijuar për të kryer detyra të ndryshme dhe punë shërbimi sipas nevojave dhe hapësirës së disponueshme, të tilla si shtylla teleskopike dhe të tërheqshme të përshtatshme për t'u mbyllur mbi tavolina.

Çdo model ombrellë mund të jetë i pajisur me mure anësore në kristal dhe akrilik për përdorim në dimër ose në çdo rast të kushteve të pafavorshme të motit.

Përvoja, përdorimi i materialeve, sistemeve dhe dinamizmit me cilësi të lartë i bën këto cadra unike në llojin e tyre.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
 • nga e hena ke e premtja 8.30-17.00
 • via del pino 21 - - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.al
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • Cmimet e cituara janë përfshirë TVSH-në