Krevate Tek të Mbushur - Made in Italy

7 Produkte

Shtretër të vetëm të veshur me susta të bëra për të matur dhe të personalizueshëm në dru ose metal me pëlhurë.

Në këtë faqe të faqes tonë do të gjeni të gjitha propozimet tona për krevate tek të veshur me susta.
Një shumëllojshmëri e shtretërve të rehatshëm dhe të bukur të punuar me dorë në Itali nga mjeshtrit më të mirë. I përshtatshëm për sa i përket madhësive dhe përfundimeve.

Një koleksion në të cilin do të gjeni shtretër të vetëm me një strukturë të formave dhe mbulesave më të larmishme të një mijë ngjyrave të arritshme në pëlhurë, për një stil klasik ose në lëkurë ose eko-lëkurë, për t’i dhënë një prekje elegancës më të madhe dhomës. Dhe për ata që e duan rendin, shtretërit funksionale me depo për të organizuar më mirë hapësirat në dhomën tuaj të gjumit. Mos harroni të zgjidhni dyshekun e duhur për rehatinë tuaj.

Detaje të çmuara dhe vëmendje e madhe ndaj detajeve, këto janë karakteristikat kryesore të shtretërve që kemi në katalogun tonë. Lëreni veten të pushtohet nga modeli modern i këtyre shtretërve të vetëm, që përfaqëson cilësinë e lartë të Made in Italy. Stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj për të sqaruar dyshimet tuaja dhe t'u përgjigjet pyetjeve tuaja. Na shkruani në bisedën tonë, në adresat tona të postës elektronike ose na kontaktoni me telefon, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në blerjen tuaj në internet.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë