Aromat e Shtëpisë Shkopinj | Prodhuar në Itali Aromë Agrumesh dhe Frutash

Aromat e agrumeve dhe frutave për të arritur statusin e Wellness. Karakteristika e shpërndarësve të aromatizues dhoma, me esencat e zgjedhura nga Viadurini dhe të bëra nga mjeshtrit  e parfumerisëMade in Italy, është të arrijnë lumturinë  pë...
Lexoni të gjitha
15 Produkte
Viadurini Home Fragrance
lek 5.504,34 lek 6.880,43  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 8.332,97 lek 10.416,21  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 39.753,61 lek 49.692,01  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 5.504,34 lek 6.880,43  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 8.332,97 lek 10.416,21  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 39.753,61 lek 49.692,01  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 5.504,34 lek 6.880,43  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 8.332,97 lek 10.416,21  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 39.753,61 lek 49.692,01  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 5.504,34 lek 6.880,43  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 8.332,97 lek 10.416,21  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 39.753,61 lek 49.692,01  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 5.504,34 lek 6.880,43  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 8.332,97 lek 10.416,21  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 39.753,61 lek 49.692,01  - 20%
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • nga e hena ke e premtja 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Cmimet e cituara janë përfshirë TVSH-në