Karriget Plastike të Kopshtit dhe me Armatime të Bëra në Itali

  • Komente :
  • : 5,0
53 Produkte
Viadurini in the Garden
lek 45.251,51 lek 65.584,81  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 58.408,35 lek 84.722,01  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Living
lek 45.052,17 lek 65.285,78  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Living
lek 43.856,09 lek 63.491,66  - 31%
Viadurini Living
lek 46.846,29 lek 67.877,28  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini in the Garden
lek 56.115,87 lek 81.333,13  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 29.204,17 lek 42.346,05  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 79.140,33 lek 114.753,47  - 31%
Faqe 1 të 3

Karrige plastike për kopsht ose në natyrë, të grumbullueshme dhe me mbështetëse për komoditet më të madh

karrige në natyrë në zgjedhjen tonë janë bërë me lloje të ndryshme të materialeve plastike të tilla si rrëshirë, plastike dhe polypropylene.

Këto komponente të bëjë të mundur për të krijuar karrige kopsht me cilësi dhe mbi të gjitha rezistent ndaj veshin dhe lot e kushteve të motit. E gjithë kjo mbron integritetin e produktit dhe jep një avantazh të mëtejshëm: mirëmbajtja.

Një nga klasikët e ambienteve të jashtme, veçanërisht në ambientet e banjës me zona ngrënie, pishinat dhe ambientet e akomodimit janë karriget e kopshtit plastikë. Një nga arsyet kryesore është se ato janë karrige lehtësisht të palosshme në natyrëDuke i vendosur ato njëra në tjetrën, është e mundur të minimizohen hapësirat dhe t'i ruhen në fund të aktivitetit në hapësirën më të vogël të mundshme.

Pastaj ka edhe karrige plastike të stackable ose rrëshirë të përzier dhe karrige bastun prej palme kacavjerrëse ose plastike. Në përgjithësi, ky lloj karrige përbëhet nga armatues të rehatshëm.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në