Divane Relax Elektrike - Made in Italy

4 Produkte

Divane elektrike për t'u çlodhur për komoditetin e prodhuar në Itali: të motorizuar për t'ju shoqëruar në pozicionin më të rehatshëm.

Kush prej jush, duke u kthyer nga një ditë e gjatë në punë, nuk ëndërron të fundoset pa shqetësime në divanin tuaj në shtëpi? Edhe më mirë nëse divanja jonë e mrekullueshme na lejon të zgjedhim pozicionin më të rehatshëm me një buton të thjeshtë brenda shtrënguesit.

Ju mund të zgjidhni të blini divanin me rrymë elektrike me 1 ose 2 ulëse elektrike. Dizajni është modern dhe do t'i japë dhomës tuaj një prekje të hijeshisë pa kohë. Struktura është në dru ndërsa për mbulesën mund të zgjidhni midis lëkurës, eko-lëkurës ose pëlhurës speciale rezistente ndaj njollave. Edhe ngjyra mund të personalizohet nga blu në hijen më klasike ngjyrë bezhë.

Lëreni veten të joshni nga komoditeti që këto sofra fantastike do t'ju japin dhe zgjidhni modelin më të mirë të bërë në Itali për mobiljet e dhomës tuaj të ndenjes!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë