Piktura Fetare dhe Panelet me Motive të Shenjta - Made in Italy Art

39 Produkte
LAS Laser Art Style
lek 87.413,18
Viadurini Decor
lek 41.264,61 lek 51.132,22  - 19%
Viadurini Decor
lek 21.928,05 lek 32.892,07  - 33%
LAS Laser Art Style
lek 18.638,84
LAS Laser Art Style
lek 67.877,28
Viadurini Decor
lek 42.759,69 lek 53.125,68  - 20%
LAS Laser Art Style
lek 116.816,69
Viadurini Decor
lek 39.071,80 lek 48.341,38  - 19%
Viadurini Decor
lek 39.071,80 lek 48.341,38  - 19%
Viadurini Decor
lek 39.071,80 lek 48.341,38  - 19%
Viadurini Decor
lek 39.071,80 lek 48.341,38  - 19%
Viadurini Decor
lek 43.457,40 lek 54.122,42  - 20%
Viadurini Decor
lek 43.457,40 lek 54.122,42  - 20%
Viadurini Decor
lek 39.071,80 lek 48.341,38  - 19%
Viadurini Decor
lek 39.071,80 lek 48.341,38  - 19%

Piktura fetare dhe panele me motive të shenjta të bëra në Itali.

Kjo pjesë e faqes sonë i është kushtuar pikturave fetare dhe paneleve të shenjta me motive fetare.
Zakonisht të vendosura në dhomën e gjumit në murin mbi kokën e shtratit janë gjithashtu perfekte për dhomat e tjera në shtëpi. Stili i tyre modern dhe i thjeshtë i bën ata të përshtatshëm për çdo stil mobiljesh.

Përfaqësimet kryesore janë familja e shenjtëstilin e stilizuar të bërë me prerje lazer, Madona me fëmijën e mbyllur në një zemër ose riprodhimet e pikturave të famshme si krijimi. Për më tepër, pikturat tona të shenjta janë bërë me prerje lazerdru MDF ose me forma të ngritura. Ato janë çertifikuar 100% Made in Italy nga një organ certifikues, i cili verifikon se të gjitha operacionet në zinxhirin e furnizimit kryhen në të vërtetë në Itali: çdo hap, nga dizajni deri në fund, kryhet nga një personel i kualifikuar dhe italian.

Për çdo informacion ose pyetje, shkruani ose kontaktoni Deskun tonë të Ndihmës përmes telefonit.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në