120 Produkte
Viadurini Kitchen
lek 12.594,60 lek 15.743,25  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 11.053,76 lek 13.817,21  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 9.445,94 lek 11.807,44  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 9.445,94 lek 11.807,44  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 6.565,27 lek 8.206,59  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 5.359,40 lek 6.699,26  - 20%
Viadurini Textile
lek 7.369,17 lek 9.211,47  - 20%
Viadurini Textile
lek 7.369,17 lek 9.211,47  - 20%
Viadurini Textile
lek 17.150,09 lek 21.437,61  - 20%
Viadurini Textile
lek 17.150,09 lek 21.437,61  - 20%
Faqe 1 të 5

Kuzhina dhe tekstile italiane me tekstile prej liri, pambuku dhe materiale të papërshkueshëm nga uji.

Në këtë pjesë do të gjeni gjithçka që zejtaria italiane e tekstilit ka më mirë të ofrojë për zonën e kuzhinës dhe tryezën e ngrënies.
Ju do të gjeni mbulesa tavoline prej liri dhe pambuku, pllaka amerikane, platforma gatimi, shami për pastrimin dhe mbështjelljen e takëmeve dhe peshqirëve të kuzhinës të domosdoshëm në kuzhinën tuaj.

Do produkt është zgjedhur me kujdes për hartimin, elegancën dhe cilësinë e lartë të materialeve të përdorura: liri, 100% pambuk, jute, saten, vinyl dhe i papërshkueshëm nga uji.

Për çdo lloj informacioni, kontaktoni shërbimin tonë të shërbimit.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë