Made in Italy

Vrapues për tryezë të bardhë në qëndisje me dantella me grep dhe buzë të përzier pambuku - Giangi

  • Made in Italy
  • Kod: GIANGI1
lek 14.282,99 lek 17.853,75 -20%
Material dantella dhe kufiri në përzierje liri dhe pambuku
Koha e dërgimit Artikulli 7 ditë pune i disponueshëm / 8 javë artikull për t'u prodhuar
Gjatësia (cm) 45
Thellësia (cm) 160

Vrapues tryeze në dantella me grep me bordurë dhe përzierje pambuku, dizajn luksoz i prodhuar në Itali.

Vlera e traditës bashkohet me stilin e jetës moderne me këtë vrapues tavoline me cilësi të lartë të bërë i butë në prekje falë trajtimeve të veçanta që rrisin pamjen natyrale.
Vrapuesi i dekorimit të bardhë është i qëndisur tërësisht në dantella me grep dhe përmban një kufi të përzierjes prej liri dhe pambuku me rrudha.
Lehtësia , liria, eleganca dhe pastërtia janë fjalët kryesore që përmbahen në këtë produkt me një bukuri fisnike dhe pëlhurë të hollë .

Komplementi u krijua për të përballuar dëshirën e sotme gjithnjë në rritje për të përjetuar çdo mjedis me intensitet dhe ekuilibër të thellë, në një tërësi harmonike të përsosjes, natyrës dhe mirëqenies.
Kështu, përmes vëmendjes në detaje dhe një modeli të thjeshtë që tregon thelbin e bukurisë, lind një produkt autentik dhe artizanal , i cilësisë më të lartë për lëndët e para të zgjedhura, siç është liri më i pastër dhe pambuku më i butë.
Ndërthurja e fijeve të marra në këtë mënyrë është në gjendje të interpretojë energjinë jetësore të secilit vend, duke i dhënë një përvojë ndjesore sublime dhe sugjestionuese.

Këshilla të dobishme : Lani produktin veçmas me ujë dhe sapun neutral në një maksimum prej 40 ° C, mos e zbardhni, mos e lini të thithë dhe mos e shtrëngoni me dorë.
Ne rekomandojmë hekurosjen në temperatura të ulëta dhe jo ekspozimin e drejtpërdrejtë në rrezet e diellit për të ruajtur integritetin e ngjyrës dhe fibrave natyrore.

NB: nuancat dhe ndryshimet në pamje me kalimin e kohës dhe midis veshjeve dhe veshjeve janë karakteristikat e veçanta të produktit, pasi është bërë me materiale natyrore.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë