Rreth Nesh - Mobilje Luksoze Online

Viadurini lindi në 2015 në fshatin simpatik mesjetar të Santarcangelo di Romagna , një gjuajtje guri nga Rimini me diell dhe turistik. Dhe është pikërisht këtu, në "Riviera Romagnola" të ndritshme dhe të ngrohtë, plot pasion dhe entuziazëm, që ideja prapa kompanisë Viadurini zhvillohet dhe thellohet.
A ju sugjeron emri ndonjë gjë? Ne e zgjodhëm atë sepse Via Durini është rruga e famshme e mobiljeve luksoze në Milano dhe qëllimi ynë është saktësisht të kthehemi në blerjet e dizajnit duke sjellë mobilje të projektimit italian në të gjithë botën dhe jo në botë në një vetëm mënyrë!

Giuliano Cranchi, Cranchi Giovanni dhe Gianni Gozzi, themeluesit e Viadurini, dua të projektimit dhe cilësinë e bërë në Itali dhe ata e kanë përcjellë këtë pasion edhe për stafin e tyre. Ata mendojnë se burimet që zotërojmë në Itali falë artizanëve të shumtë që ofrojnë produkte ekskluzive dhe cilësore meritojnë një vitrinë në të cilën të shkëlqejnë ndërkombëtarisht. Ne vazhdimisht kthehemi në Itali në kërkim të artizanëve që bëjnë produkte unike dhe cilësore për t'u ofruar klientëve tanë.
Motoja jonë ka qenë gjithmonë: " Tregtia elektronike mund të menaxhohet ose të durohet " dhe ne e filluam këtë aventurë në botën e mobiljeve të projektimit për shumë jokonvencionale, por duke qenë i bindur se kjo do të jetë biznesi i së ardhmes . Qëllimi ynë është t'u japim të gjithë atyre që e duan projektimin italian që ta blejnë atë nga komoditeti i shtëpisë së tyre në Itali, në shumë vende evropiane dhe më gjerë!

Biznesi ynë zhvillohet kryesisht jashtë vendit, në vende të tilla si Franca , Spanja , Britania e Madhe , Gjermania, Zvicra, Belgjika, Polonia Shtetet e Bashkuara dhe Rusia, megjithatë struktura jonë na lejon të arrijmë në çdo pjesë të botës. Kjo është bërë e mundur falë ekipit tonë operacional prej 35 personash, 15 prej të cilëve janë folës amtare, të cilët kujdesen për klientët tanë në gjuhën e tyre amtare, duke iu përgjigjur kërkesave në kohë reale në 19 tregti elektronike pronësore .
Nëse doni të qëndroni të azhurnuar në ofertat tona dhe lajmet e vazhdueshme që ofrojmë në faqen tonë, pajtohuni në buletinin përmes formatit më poshtë ose ndiqni neSocialin dhe në Blogun tonë! Përmes Facebook , Instagram , Pinterest dhe shumë të tjerë që i gjeni në faqen tonë, ne do t'ju tregojmë lajmet më të mira nga bota e dizajnit!

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro