Thika të Mbledhshme - Punime Artizanale Autentike të Prodhuara në Itali

38 Produkte
Viadurini by Fontani
Lekë 39,501 Lekë 49,377  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 33,520 Lekë 41,900  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 101,744 Lekë 127,180  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 41,868 Lekë 52,335  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 418,873 Lekë 523,592  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 32,337 Lekë 40,422  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 263,299 Lekë 329,124  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 47,849 Lekë 59,811  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 83,801 Lekë 104,751  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 83,801 Lekë 104,751  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 131,650 Lekë 164,562  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 191,461 Lekë 239,326  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 10,319 Lekë 12,899  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 12,291 Lekë 15,364  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 14,197 Lekë 17,746  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 12,291 Lekë 15,364  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 12,291 Lekë 15,364  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 12,291 Lekë 15,364  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 13,211 Lekë 16,514  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 12,291 Lekë 15,364  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 13,211 Lekë 16,514  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 18,140 Lekë 22,676  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 13,211 Lekë 16,514  - 20%
Viadurini by Fontani
Lekë 14,197 Lekë 17,746  - 20%

Thika të çmueshme dhe unike të mbledhshme, të krijuara nga artizanë të aftë italianë

Në këtë kategori do të gjeni vepra arti autentike në formën e thikave dhe teheve.
Prodhuar dhe dizenjuar nga artizanë të mëdhenj italianë të takëmave të njohur në të gjithë botën për mjeshtërinë e tyre.
Doreza në dru, kocka ose fildish, të punuara me zbukurime ose gdhendje shumë të imëta.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro