Divane Klasike - Bërë në Itali të Personalizueshme në Madhësi

14 Produkte
Viadurini Classic
lek 71.523,31 lek 89.404,13  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 638.453,66 lek 798.067,07  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 529.871,29 lek 662.339,12  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 565.865,82 lek 707.332,27  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 472.852,24 lek 591.065,30  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 417.296,93 lek 521.621,16  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 1.969.652,15 lek 2.462.065,19  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 1.059.609,52 lek 1.324.511,90  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 1.191.545,08 lek 1.489.431,34  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 867.328,25 lek 1.084.160,31  - 20%

Divane luksoze klasike të projektimit në pëlhurë dhe lëkurë, me ngjyra prej kadifeje dhe të artë.

Kjo pjesë është e dedikuar për ata që e duan divanin klasik me dizajn barok.
Viadurini prezanton sofas me një stil perandorisë regal që kujtojnë elegancën dhe përsosjen e klasicizmit.

Divane të rrumbullakëta ose të lakuara me një dizajn regal me kornizë druri mbuluar me mbushje ari dhe kadife që i japin elegancë dhe prestigj dhomës suaj të ndenjes. Një zhytje në vitet 1700 dhe në shkëlqimin e gjykatave të mbretërve.
Ngjyrat janë tipike për periudhën nga argjendi me futje trëndafili, simbol i padiskutueshëm ari i familjes mbretërore dhe blu dhe bezhë për një prekje më të thjeshtë.

Një përmendje e veçantë meritojnë divan: "Manno" për origjinalitetin e saj. Divan i lakuar me mbështetëset e pasme të gjitha të ndryshme nga njëri-tjetri. Struktura e ngurtë arre dhe tapiceri pëlhure. Dhe divanin "Madelaine" nga Boffi në të cilën hijeshia dhe origjinaliteti janë protagonistët e padiskutueshëm të një pjese të mobiljeve të dhomës së ndenjes që do të pushtojnë këdo që ka sytë mbi të.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë