Divan i dhomës së ndenjes me 2 ose 3 vende me lëkurë të vjetër me efekt Vintage - Stampë

  • Kod: TIMBRO1
lek 321.867,13 lek 402.333,91 -20%
Material lëkurë
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Divan i dhomës së ndenjes 2 ose 3 vendesh prej lëkure vintage

Divan i dhomës së ndenjes me lëkurë të vërtetë kafe të errët , me stil klasik anglez.
Ky divan është pjesë e një koleksioni që mund të mburret me një bukuri dhe shije të përjetshme që i reziston kalimit të modës dhe sugjerimeve të tendencave. Struktura të forta dhe të forta , mjeshtëri me kapitone, punime dhe gozhdime manuale, tapiceri prej lëkure të vërtetë (fior di pelle) , të punuara me një rrezitje të veçantë, projektuar posaçërisht për t'i dhënë lëkurës një pamje të vjetëruar dhe të vjetër . Produktet në këtë koleksion karakterizohen nga rëndësia e rafinuar e formave dhe materialeve të çmuara që i gjallërojnë ato. Këto sedilje janë perfekte për zbukurimin e ambienteve të arredimit të nivelit të lartë, të cilat e bëjnë elegancën dhe karakterin prerogativë të tyre.

Madhësitë e disponueshme:
  • 2 vende: 183x95x76h
  • 3 vende: 226x95x76h
Shënime: Produktet e këtij koleksioni janë rezultat i një prodhimi artizanal dhe jo të një serie industriale. Lëkura trajtohet me dorë për të dhënë efektin tipik të vjetëruar dhe të rrudhur. Duke qenë një material natyral i punuar me dorë, lëkura mund të ketë papërsosmëri dhe dallime të vogla kromatike, edhe brenda të njëjtit produkt. Edhe gozhdimi, grushtimi dhe puna me kapitone bëhen me dorë. Prandaj, çdo pjesë mund të konsiderohet "unike".

Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë