Memory Foam Dyshe Dyshek, dhe Ergonomik në Latex

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
12 Produkte
Viadurini Night Design
lek 73.403,61 lek 91.754,50  - 20%
Viadurini Night Design
lek 77.352,96 lek 96.691,19  - 20%
Viadurini Night Design
lek 70.816,09 lek 88.520,11  - 20%
Viadurini Night Design
lek 91.379,99 lek 114.224,99  - 20%
Viadurini Night Design
lek 62.440,72 lek 78.050,90  - 20%
Viadurini Night Design
lek 80.417,11 lek 100.521,40  - 20%
Viadurini Night Design
lek 69.454,25 lek 86.817,80  - 20%
Viadurini Night Design
lek 62.440,72 lek 78.050,90  - 20%
Viadurini Night Design
lek 67.820,02 lek 84.775,03  - 20%
Viadurini Night Design
lek 52.090,69 lek 65.113,35  - 20%
Viadurini Night Design
lek 36.293,25 lek 45.366,55  - 20%

Dyshekët me memorje dyshe ose latex, të aftë të rigjenerojnë trupin dhe mendjen çdo natë falë cilësisë së materialeve italiane.

Ajo që i dallon ata është fakti që ato janë bërë nga materiale që janë në gjendje të përshtaten në mënyrë të përsosur me formën e trupit, duke ofruar rehati absolute. Kjo është ajo që i dallon ato shumë nga dyshekët klasikë të pranverës, ku vetë trupi duhet të përshtatet me dyshekun.

Krevat dopio është padyshim pjesa më e rëndësishme e mobiljeve në dhomën e gjumit.

Por po aq e rëndësishme është gjetja e një dyshek të rehatshëm dhe cilësor për të blerë me krevatin.
Nëse vendosni një dyshek të shkumës së kujtesës, do të keni komoditetin dhe mundësinë e gjumit në dyshek të frymëmarrjes, higjienike, hipoallergjike, elastike dhe anti-magnetike.
Prodhimet tona janë bërë të gjitha në Itali me cilësi, të bëra me materiale të qëndrueshme me kalimin e kohës.
Nëse zgjidhni dyshekët dyshe në viscoelastic ose latex janë ndër më të mirët në treg, ata do t'ju djepin në gjumin tuaj çdo natë duke ju ndihmuar të mbani një pozicion të duhur të shtyllës kurrizore.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë