Piceta me linje Amerikane për Tryezën Elegante të Ngrënies

33 Produkte
Viadurini Textile
lek 10.964,02 lek 15.349,63  - 29%
Viadurini Textile
lek 25.516,28 lek 35.682,91  - 28%
Viadurini Textile
lek 25.516,28 lek 35.682,91  - 28%
Viadurini Textile
lek 14.352,91 lek 20.133,94  - 29%
Viadurini Textile
lek 18.040,81 lek 25.217,25  - 28%
Viadurini Textile
lek 14.352,91 lek 20.133,94  - 29%
Viadurini Textile
lek 12.758,13 lek 17.841,46  - 28%
Viadurini Kitchen
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Carpets
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Carpets
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Carpets
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Carpets
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Carpets
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Carpets
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Carpets
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.339,83 lek 23.821,83  - 23%

Placemats amerikane në liri ose plastikë për më të mirat në Itali.

Placemats tona amerikane janë aksesori ideal për një tryezë të një kuzhine moderne, të gjithanshme dhe bashkëkohore të shijes. Ato janë praktike , por edhe të bukura dhe i bëjnë pajisjet e përditshme të shpejta dhe të lehta.
Bëni ushqimet tuaja të këndshme me vendndodhjet amerikane, zgjidhni praktikë dhe elegancë për tryezën tuaj. Në zgjedhjen tonë do të gjeni një larmi të hapësirave amerikane në shumë materiale, ngjyra, printime dhe dizajne.

Zbuloni vendet e vendosjes me dizajn dhe ngjyra që përputhen më mirë me mjedisin tuaj.

Ngjyrat neutrale, ngrohtësia e natyrës dhe bukuria e mjeshtërisë e bëjnë atë një propozim me një elegancë paksa të cilësisë së mirë.
Ju mund të merrni një efekt elegance me një stil shaby chic, shije etnike apo edhe të aspironi për një tryezë tradicionale, por jo të dukshme, duke kombinuar enët, takëmet dhe pecetat në stil. Vendosjet mund të përmirësojnë tryezën e partisë, duke shtuar një shënim origjinaliteti.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në