Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Kolona Dushi Termostatike dhe Multifunksionale - Bërë në Itali

Kollona dushi me cilësi dhe dizajn për banjën tuaj të bërë në Itali - Pa miksera, pjesë qoshesh dhe vorbull.

Midis propozimeve të ndryshme do të zbuloni kolonat e dushit në dysheme për të brendshme dhe të jashtme të bëra me materialet më të mira të prodhuara në Itali , kolona dushi të montuara në mur me madhësi dhe forma të ndryshme ose panele moderne shumëfunksionale për ta bërë momentin e dushit magji dhe relaksuese.

Kollonat e dushit të bëra prej çeliku inox me fund kromi për të furnizuar banjën tuaj ose kopshtin tuaj me stil dhe elegancë. Dhe nëse zgjidhni një kolonë dushi në natyrë , mos harroni të vizitoni seksionin kushtuar mobiljeve të kopshtit për të kompletuar ambientin tuaj të jashtëm me një dizajn modern.

Në këtë seksion do të gjeni edhe kolona me ngjyra të dushit në ar, argjend dhe të zi.

Na kontaktoni për çdo pyetje ose shqetësim. Stafi ynë i trajnuar do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të zgjidhni produktin që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.