Ora Vintage për Mur - Shtëpi dhe Zyra Style Retro Made in Italy

Orë vintage muri për ata që duan të kujtojnë të kaluarën dhe stilin retro. Orë e cilësisë së mirë në një model të rrumbullakët ose katror me materiale natyrore që i japin mureve një prekje fshatar.
44 Produkte
Viadurini Time Design
lek 10.465,66 lek 15.449,31  - 32%
Viadurini Time Design
lek 35.084,88 lek 45.550,54  - 23%
Viadurini Time Design
lek 30.101,23 lek 45.151,85  - 33%
Viadurini Living
lek 18.140,47 lek 26.313,65  - 31%
Viadurini Time Design
lek 12.259,78 lek 16.745,05  - 27%
Viadurini Living
lek 16.944,41 lek 24.619,22  - 31%
Viadurini Time Design
lek 15.648,65 lek 20.333,28  - 23%
Viadurini Time Design
lek 45.849,56 lek 59.604,42  - 23%
Viadurini Living
lek 25.715,62 lek 37.277,69  - 31%
Viadurini Time Design
lek 28.307,12 lek 42.460,67  - 33%
Viadurini Time Design
lek 14.751,60 lek 20.233,60  - 27%
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 29.901,88  - 31%
Viadurini Time Design
lek 10.665,00 lek 16.047,34  - 34%
Viadurini Decor
lek 12.558,79 lek 13.057,15  - 4%
Viadurini Time Design
lek 14.851,26 lek 20.333,28  - 27%
Viadurini Time Design
lek 17.741,78 lek 26.612,68  - 33%
Viadurini Time Design
lek 13.954,21 lek 18.140,47  - 23%
Viadurini Living
lek 23.921,51 lek 34.686,19  - 31%
Viadurini Decor
lek 12.558,79 lek 13.057,15  - 4%
Viadurini Time Design
lek 12.459,12 lek 17.044,07  - 27%
Viadurini Living
lek 20.931,31 lek 30.400,25  - 31%
Viadurini Living
lek 24.519,54 lek 35.583,25  - 31%
Viadurini Time Design
lek 10.665,00 lek 16.047,34  - 34%
Viadurini Time Design
Kërkoni një kuotë të personalizuar!
Viadurini Time Design
lek 18.439,49 lek 25.117,59  - 27%
Viadurini Time Design
lek 26.513,01 lek 39.769,51  - 33%
Viadurini Living
lek 10.066,97 lek 14.552,25  - 31%
Viadurini Living
lek 15.848,00 lek 23.024,46  - 31%
Viadurini Time Design
Kërkoni një kuotë të personalizuar!
Viadurini Living
lek 12.558,79 lek 18.240,15  - 31%

Orë murale të cilësisë së mirë dhe retro për tu furnizuar me stilin e viteve '50 - '80

Qëndrimi imun ndaj sharmit të stilit të cilësisë së mirë sot bëhet gjithnjë e më e ndërlikuar dhe është edhe më e ndërlikuar duke pasur në dispozicion mobilje dhe objekte të projektimit që na lejojnë të udhëtojmë në kohë të largëta. Nëse keni vendosur të përqafoni plotësisht kthimin në të kaluarën, orët e cilësisëmirë të murit që ne jemi gati të prezantojmë për ju do t'ju fitojnë juve në shikim të parë.

dashuruar nga detajet retro nuk mund të ndihmojnë, por të bie në dashuri me nostalgji si orë të vjela mur që shënojnë kohën me një shije të së kaluarës. Ovalë, forma katrore ose një numër i rrumbullakët klasik: zgjidhni modelin që ju pëlqen më së miri dhe jepni tërë mjedisinnjë aksesor romantik.

Të gjitha modelet e orëve të cilësisë së mirë të murit paraqesin një larmi formash dhe materialesh pafund, për të lejuar këdo që të gjejë detajet e duhura për shtëpinë e tij. Zakonisht prej druri ose hekuri të farkëtuar, ju gjithashtu mund të gjeni orë muri të cilësisë së mirë në  bronz ose metal, për t'u përshtatur me çdo mjedis.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në