Pjatë Shërbimi për Tabelën dhe Kuzhinën e Dizajnit Modern - Bërë në Itali

28 Produkte
Viadurini Decor
lek 29.895,76 lek 37.369,70  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 30.585,67 lek 38.232,08  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 25.679,70 lek 32.099,62  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 23.609,99 lek 29.512,48  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 9.428,67 lek 11.785,83  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 8.202,17 lek 10.252,71  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 8.202,17 lek 10.252,71  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 16.634,31 lek 20.792,89  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 18.857,32 lek 23.571,65  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 17.477,52 lek 21.846,90  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 21.923,56 lek 27.404,45  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 14.257,98 lek 17.822,47  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 46.146,79 lek 57.683,49  - 20%
Faqe 1 të 2

Shërbyer gjellë me një dizajn modern për prezantimin e pjatave unike të kuzhinës

Një tryezë e patëmetë për raste të veçanta kërkon një shërbim të klasës së lindur, një pjatë shërbimi kushtuar çdo krijimi të kuzhinës lejon të përmirësojë formën, ngjyrat dhe stilin e saj, duke u bërë një aksesor themelor për vendin tuaj.

Larmia e pjatave tona të dizajnit mund të plotësojë kërkesat më të veçanta. Farëdo lloj  pjate dizajni që po kërkoni, çdo formë dhe risi është e mundur. Enët tona të gjitha kanë një bukuri njëjës me një emërues të përbashkët: dizajn! Materialet gjithashtu luajnë një rol thelbësor dhe lejojnë një ofertë të larmishëm.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • nga e hena ke e premtja 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Cmimet e cituara janë përfshirë TVSH-në