Made in Italy

2 tasa sallate me porcelan të bardhë Pjesë unike të dizajnit italian - Arciconcreto

  • Made in Italy
  • Kod: ARCICONCRETO
lek 52.228,65 lek 65.285,81 -20%
Material porcelani
Ngjyrë E bardhe
Koha e dërgimit 4-8 javë pune
Gjatësia (cm) I madh: 25 Maksi: 30-35
Thellësia (cm) I madh: 25 Maksi: 30-35
Lartësia (cm) I madh: 7-9 Maksi: 9-12

2 tasa sallate te punuar me dore ne porcelan te bardhe te cilesise se larte, copeza unike te prodhuara ne Itali.

Bërë nga porcelani më i mirë i bardhë , këto tasa sallate japin elegancë dhe përsosje të tryezës, për vendosje luksoze në shoqëri që evokojnë sensualitetin dhe thjeshtësinë e bukurisë së porcelanit, pa sakrifikuar praktikën e saj.

Ajo që karakterizon këto sende, duke i bërë ato unike, është dizajni organik dhe natyral, i cili i lë lirinë e shprehjes materialit: kështu gjejmë një buzë të shtrembër sesa një lëvizje të dhënë nga deformimi i argjilës gjatë gatimit të cilat bëhen elemente karakteristike dhe të vlefshme të produktit. .

Porcelani është një material jashtëzakonisht rezistent , që hidhet në një temperaturë më të lartë se ajo e qeramikës tradicionale, kështu që është më i fortë dhe i qëndrueshëm, shumë rezistent ndaj njollave dhe i papërshkueshëm nga uji, falë densitetit, fortësisë dhe uniformitetit të tij më të madh. Veçoritë e saj garantohen nga djegia e dyfishtë deri në 1240 °, pas së cilës porcelani shumë i tejdukshëm merr një ngjyrë të bardhë të ngrohtë të ngrohtë .

Përmasat treguese:

  • Diametër i madh 25 cm
  • Diametri maksi 32-35 cm
  • Lartësia e madhe 7-9 cm
  • Lartësia maksimale 9-12 cm

Karakteristikat teknike:

  • Porcelani i bardhë për përdorim ushqimor
  • Sigurt me mikrovalë dhe pjatalarëse, por larja e duarve rekomandohet për të siguruar jetë të gjatë
  • Punuar me dorë në Itali

Shënim: secili artikull është një pjesë unike e bërë me dorë, prandaj mund të ketë ndryshime të vogla nga fotografitë dhe dimensionet mund të ndryshojnë pak.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë