Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Lavaman në Xham Transparent dhe me Ngjyra - Prodhim i Prodhuar në Itali

Lavaman banje me xham me ngjyra dhe transparente

Lavaman countertop bërë prej qelqi janë një risi. Lavamanët e bërë nga qelqi transparent i japin zonësbanjës aftësinë për t'i bërë hapësirat të duken më të mëdha.

Ideale për të gjitha ato vende me një stil të rafinuar dhe dizajn modern. Ndikimi i madh vizual përbën një mundësi të jashtëzakonshme mobilimi.

Xham me cilësi më të lartë për t'ju garantuar më të mirën e bërë në Itali.

Për çdo informacion mos hezitoni të kontaktoni shërbimin tonë Help Desk, ne jemi gjithmonë të gatshëm t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja.