Tavolina Fikse në Mermer - Made in Italy

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
Tavolina ngrënie prej mermeri të çmuara dhe elegante, ideale për ata që duan dizajnin luksoz dhe modern. Tavolina ngrënieje me tavolinë mermeri të përsosur për një dhomë ngr&...
Lexoni të gjitha
22 Produkte
Viadurini Living
lek 280.095,75 lek 350.119,68  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 350.119,68
Viadurini Living
lek 467.004,88 lek 583.756,11  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 583.756,11
Viadurini Living
lek 488.241,52 lek 610.301,90  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 610.301,90
Viadurini Living
lek 530.714,78 lek 663.393,47  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 663.393,47
Viadurini Living
lek 250.284,08 lek 312.855,09  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 328.514,60
Viadurini Living
lek 1.068.128,82 lek 1.335.161,02  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 1.335.161,02
Viadurini Living
lek 456.420,07 lek 570.525,08  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 570.525,08
Viadurini Living
lek 636.830,94 lek 796.038,68  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 796.038,68
Viadurini Living
lek 503.113,86 lek 628.892,32  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 628.892,32
Viadurini Living
lek 743.014,09 lek 928.767,61  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 928.767,61
Viadurini Living
lek 477.656,70 lek 597.070,88  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 597.070,88
Viadurini Living
lek 292.087,41 lek 365.109,26  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 365.109,26
Viadurini Living
lek 688.013,22 lek 860.016,54  - 20%
Viadurini Living
lek 355.998,28 lek 444.997,84  - 20%
Viadurini Living
lek 118.107,82 lek 147.634,78  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 147.634,78
Viadurini Living
lek 170.629,96 lek 213.287,45  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 213.287,45
Viadurini Living
lek 102.163,60 lek 127.704,50  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 127.704,50
Viadurini Living
lek 114.356,23 lek 142.945,30  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 142.945,30
Viadurini Living
lek 114.356,23 lek 142.945,30  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 142.945,30
Viadurini Living
lek 115.495,11 lek 144.368,90  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 144.368,90
Viadurini Living
lek 124.673,08 lek 155.841,36  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 155.841,36

Tavolina mermeri me dizajn italian në formë drejtkëndëshe, katrore ose të rrumbullakët.

Druri dhe alumini e përdorur për ndërtimin e këmbëve të këtyre tabelave harmonike bashkohet me krye të bëra me lloje të ndryshme të mermerit të tilla si ajo e Calacatta dhe Carrara. Mermeri i përdorur në ngjyrat e zeza ose të bardha për pjesën e sipërme rrit shumë mjedisin në të cilin është vendosur.

Tabela e sipërme e ngrënies prej mermeri:

Mermeri është një shkëmb metamorfik i përbërë nga minerale karbonati të kristalizuara. Mermeri rezulton nga një metamorfizëm i shkëmbinjve karbonatikë sedimentarë. Karakteristikat e tij kryesore janë rezistenca e lartë ndaj goditjeve dhe gërryerjeve, ndërsa forma e saj nuk ndikohet nga kalimi i kohës.

Avantazhet e mermerit:

  • Elegante dhe me klas
  • Rezistent ndaj gërvishtjeve dhe goditjeve
  • Me shkëlqim dhe estetikisht i këndshëm
  • Qëndrueshëm

Si të pastroni majat e tryezave prej mermeri:

Lagni sfungjerin ose leckën tuaj me ujë të ngrohtë dhe fshijeni sipërfaqen tërësisht. Fshijeni sipërfaqen me një dhia e egër.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë