Libraritë e Dizajnit - Ngjyra të Personalizueshme

  • Komente :
  • : 5,0
151 Produkte
Viadurini Living
lek 212.801,75 lek 275.695,38  - 23%
Viadurini Living
lek 488.497,13 lek 632.923,23  - 23%
Viadurini Living
lek 1.021.448,40 lek 1.323.557,11  - 23%
Viadurini Living
lek 1.097.299,52 lek 1.421.934,31  - 23%
Viadurini Decor
lek 545.908,76 lek 707.378,93  - 23%
Viadurini Decor
lek 532.951,27 lek 690.633,88  - 23%
Viadurini Decor
lek 512.617,99 lek 664.220,55  - 23%
Viadurini Living
lek 88.409,91 lek 114.932,88  - 23%
Viadurini Living
lek 119.806,89 lek 173.729,95  - 31%
Viadurini Living
lek 59.305,40 lek 86.017,75  - 31%
Viadurini Living
lek 161.370,51 lek 234.032,09  - 31%
Viadurini Living
lek 113.926,18 lek 165.158,08  - 31%
Viadurini Living
lek 130.970,26 lek 189.876,97  - 31%
Viadurini Living
lek 86.914,81 lek 125.986,61  - 31%
Viadurini Living
lek 148.612,36 lek 215.492,91  - 31%
Viadurini Living
lek 120.404,92 lek 174.627,01  - 31%
Viadurini Living
lek 123.793,81 lek 179.510,98  - 31%
Viadurini Living
lek 139.940,83 lek 202.934,13  - 31%
Viadurini Living
lek 174.726,68 lek 253.368,65  - 31%
Viadurini Living
lek 166.653,17 lek 241.607,23  - 31%
Viadurini Living
lek 175.623,74 lek 254.664,39  - 31%
Viadurini Living
lek 107.048,75 lek 155.190,78  - 31%
Viadurini Living
lek 115.720,29 lek 167.749,58  - 31%
Viadurini Living
lek 186.189,07 lek 270.014,02  - 31%
Viadurini Living
lek 320.548,21 lek 464.774,96  - 31%
Faqe 1 të 4

Dizajnimi i librarive, rreshtave modularë dhe rasave të librave për fëmijë: zgjidhje perfekte për arredimin e shtëpisë, dhomës së gjumit ose zyrës.

Forma, ngjyra dhe madhësi të ndryshme për të zgjedhur: raftet e bukura të mureve me forma katrore, ose rafte në dukje të çrregullt me ekuilibrin e tyre të saktë. Do artikull është bërë nga materiale me cilësi të lartë, të qëndrueshme me kalimin e kohës. si druri ose solid surface.
Libraritë modulare prej druri të bëra në mënyrë rigoroze në Itali të bëra nga marka të rëndësishme sinonim i dizajnit dhe përsosmërisë në cilësi.
Por, gjithashtu, libraritë shumëngjyrëshe për fëmijët që të mobilojnë me një buzëqeshje dhomën e gjumit të të vegjëlve.

Na shkruaj ose na telefono për më shumë informacion ose për një vlerësim. Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të gjeni rafte librash që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në