Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Karrige Kopshti me Thurje

Karrige komode dhe të lehta për tu pastruar me kopsht bastun prej palme kacavjerrëse me një dizajn modern

Zbuloni zgjedhjen e karrigeve prej bastun prej palme kacavjerrëse: bukur për tu parë dhe pastruar lehtë ... zgjidhni bastun prej palme kacavjerrëse për mobiljet tuaja moderne të kopshtit!
Kompletet moderne në natyrë dhe sallonet e kopshtit priren të rrisin komoditetin e ulëseve dhe lehtësinë e mirëmbajtjes.
Për këto arsye, bastun prej palme kacavjerrëse dhe fibra të ndryshme sintetike të gjeneratës së fundit gjejnë një zbatim gjithnjë e më të gjerë në mobiljet moderne të jashtme.

Rattan është bërë nga druri i disa pëllëmbëve në ngjitje dhe është i butë dhe i gjithanshëm. Karriget e bastun prej palme kacavjerrëse janë gjithnjë e më popullore, pasi ky material është më pak i ngurtë sesa xunkthi klasik që priret të skuqet.

Mjedisi i jashtëm vetëm ato ku zakonisht mund të gjeni karrige në bastun prej palme kacavjerrëse ose edhe në një rremth të rremë (të përbërë nga materiale plastike).
Pavarësisht nëse karrigia juaj është në bastun prej palme kacavjerrëse sintetike apo jo, do të zgjasë me kalimin e kohës pavarësisht motit dhe kjo do të thotë që mund ta lini në kopsht gjatë gjithë vitit.

Do të gjeni gjithashtu karrige të palosshme të bëra nga bastun prej palme kacavjerrëse nëse keni nevojë të kurseni hapësirë dhe nuk doni t'i grumbulloni ato. Moda e fundit është padyshim ajo e karrigeve të varura, të cilat do t'ju mbështjellin në formën e tyre ovoide duke tundur paksa për rehati absolute.