Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Ndriçim - Llamba Tavoline Vintage

Llamba të cilësisë së mirë me një stil retro dhe industrial për të ndriçuar shtëpinë tuaj dhe mjediset e saj me dizajn.

Këto pjesë të mobiljeve ndryshojnë në modelin e tyre unik dhe të përsëritur, duke i dhënë mjedisit një prekje të stilit të cilësisë së mirë dhe të rafinuar. Diferencuar mes tyre për nga dimensioni, dizajni, materiali dhe ngjyra, ato llamba janë të dizajnuara për ata që nuk duan të heqin dorë nga një kujtim për vitet e kaluara.
Nga format më mekatare deri tek ato më katrore, karakteristika kryesore e atyre elementeve të projektimit është pa dyshim cilësia e lartë e materialeve të përdorura dhe për rrjedhojë e produktit përfundimtar që përvetëson një kohëzgjatje të shkëlqyeshme me kalimin e kohës pa e humbur funksionalitetin dhe dizajnin e tij të mahnitshëm.

Zbuloni të gjitha propozimet në faqen tonë të internetit dhe trajtojeni veten me një element me shije të përsëritur që nuk do të kalojë pa u vënë re brenda shtëpisë tuaj. Në rast dyshimi ose pyetje mos dilni për të kontaktuar stafin tonë i cili do të jetë i kënaqur t'ju ndihmojë gjatë gjithë procesit të blerjes.