Oxhak me Bioethanol - Made in Italy

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
44 Produkte
Viadurini Fire Design
Lekë 4,734 Lekë 5,260  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 101,194 Lekë 112,437  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 18,567 Lekë 20,630  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 12,427 Lekë 13,808  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 27,887 Lekë 30,986  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 30,986
Viadurini Fire Design
Lekë 36,986 Lekë 41,095  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 38,876
Viadurini Fire Design
Lekë 19,603 Lekë 21,781  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 36,098 Lekë 40,109  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 36,986 Lekë 41,095  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 19,603 Lekë 21,781  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 41,276 Lekë 45,863  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 41,276 Lekë 45,863  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 19,381 Lekë 21,534  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 7,249 Lekë 8,055  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 27,887 Lekë 30,986  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 182,193 Lekë 202,436  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 120,056 Lekë 133,396  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 182,193 Lekë 202,436  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 182,193 Lekë 202,436  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 230,274 Lekë 255,861  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 323,479 Lekë 359,421  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 40,980 Lekë 45,534  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 495,834 Lekë 550,926  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 418,089 Lekë 464,543  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 33,213 Lekë 36,904  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 42,238 Lekë 46,931  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 135,590 Lekë 150,656  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 97,495 Lekë 108,328  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 242,924 Lekë 269,915  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 182,193 Lekë 202,436  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 168,064 Lekë 186,738  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 276,877 Lekë 307,641  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 138,401 Lekë 153,779  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 311,865 Lekë 346,517  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 346,517
Viadurini Fire Design
Lekë 131,152 Lekë 145,725  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 126,738
Viadurini Fire Design
Lekë 79,298 Lekë 88,109  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 154,823 Lekë 172,026  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 139,560
Viadurini Fire Design
Lekë 289,822 Lekë 322,024  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 206,957
Viadurini Fire Design
Lekë 258,458 Lekë 287,175  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 241,000 Lekë 267,778  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 239,011

Zjarrit Bioethanol ose zjarrit bio-zjarri të prodhuar nga artizanët italianë për hartimin dhe cilësinë e Made in Italy

Zjarrit praktikë, pa oxhak, ideal për të dekoruar shtëpinë tuaj me një prekje të projektimit. Ato prodhohen në Itali sipas standardeve evropiane të referencës dhe përdorin lëndë djegëse të rinovueshme për të mos ndryshuar ekuilibrin ekologjik.

Zjarrit e bioethanolit modern të dizajnit Viadurini Fire Design kanë lindur nga puna dhe krijimtaria e profesionistëve ekspertë dhe një veprimtari e rëndësishme kërkimore. Ato janë zjarrit bioethanol të dizajnuar tërësisht në Itali, të cilat paraqesin një mënyrë elegante për të mobiluar me shije shtëpinë pa ndotur. Pra, ato janë gjithashtu një produkt ekologjik.
Këto vatra zjarri janë propozuar edhe si objekte të dizajnit që zbukurojnë mjedisin duke e bërë atë unik dhe tërheqës.
Për më tepër, ato janë të thjeshta për t'u instaluar dhe funksionale, në të vërtetë ata nuk prodhojnë hirit ose mbetje të tjera, nuk kanë nevojë për mirëmbajtje dhe mund të pozicionohen kudo në shtëpi, sepse nuk kërkojnë sisteme të gripit ose energjisë.

Zjarrit bioethanol të dizajnit italian janë në dispozicion në forma të ndryshme të përshtatshme për përdorime dhe ambiente të ndryshme të shtëpisë. Zjarrit e bioethanolit të montuar në mur, vatrat e fireplace dhe dyshemetë e pllakave. Zgjidhni modelin tuaj të preferuar, ne kemi krijuar nën-kategori për t'ju bërë më të lehtë gjetjen e produktit të duhur për nevojat tuaja. Në rast nevoje, ju lutemi të na kontaktoni, stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë gjatë procesit të blerjes.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro