9 Produkte
Viadurini Fire Design
lek 762.566,23 lek 953.207,79  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 407.847,24 lek 509.809,05  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 164.425,65 lek 205.532,06  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 283.549,68 lek 354.437,10  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 231.747,97 lek 289.684,96  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 213.640,58 lek 267.050,73  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 155.338,79 lek 194.173,49  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 218.814,13 lek 273.517,66  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 192.880,11 lek 241.100,14  - 20%

Zjarrit elektrikë me stil me dizajn modern për murin, dyshemenë ose qoshen e shtëpisë tuaj

E përkryer për ata që duan të kenë një fireplace pa pasur një oxhak dhe pa pasur nevojë të çmenden për mirëmbajtjen e tij.
Për më tepër, nëse doni produkte të rafinuara të arredimit, vatrat elektrike me dizajn modern do të jenë një mundësi e shkëlqyeshme për të furnizuar me shije dhomën tuaj të jetesës.

Furnizimi me energji elektrike nga vatrat elektrike - siç nënkupton edhe emri - është plotësisht elektrike.
Në veçanti, përzgjedhja e zjarrit elektrik të stilistëve që i gjeni në shitje në Viadurini përdor një teknologji unike të ujit që lejon një efekt flakë dhe tymi. Kjo, e kombinuar me druri faux dhe një shtrat të ndritshëm dhe me gaz të hirit, prodhon një efekt që tejkalon të gjitha pritjet e realizmit në një zjarr elektrike. Efekti tre-dimensional, nga ana tjetër, arrihet me anë të ultratingujve të cilët lejojnë krijimin e një mjegullimi shumë të mirë të ujit, i cili, kur ndriçohet, krijon një efekt jashtëzakonisht realist.
Me një litër ujë mund ta ushqeni oxhakun për 12 orë.
Për ata që duan më shumë sesa aspekti estetik edhe funksioni i ngrohjes për mjedisin përreth ashtu si një fireplace klasik, disa modele janë të pajisura me një funksion praktik ngrohjeje që mund të rregullohet në një nivel të ndryshëm të energjisë me një telekomandë praktik të siguruar me seri.

Suksesi në rritje i zjarrit elektrik ka bërë që dizajnerë të rëndësishëm të mobiljeve të krijojnë modele të reja që janë gjithnjë e më të bukura dhe të sofistikuara, me forma intriguese dhe të përshtatshme për përdorime të ndryshme. Kështu që vatrat e zjarrit elektrikë futen në mur ose në mobilje, vatrat e pllakave dhe vatrat e dyshemesë. Për ata pa hapësira të mëdha të brendshme, janë zhvilluar modele të shumta të fireplace elektrike me trashësi të zvogëluar dhe dimensione të kufizuara të përgjithshme. Disa janë të pajisur edhe me korniza të këmbyeshme (me dy fytyra) dhe për këtë arsye mund të personalizohen që t’i përshtaten shijes tuaj.

Lëreni veten të mahniteni nga shumë produkte të linjës Viadurini Fire Design. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me ndonjë produkt, mos hezitoni të kontaktoni stafin tonë. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë të zgjidhni produktin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja dhe t'ju ndihmojmë gjatë blerjes në internet, në mënyrë që të bëheni të shpejtë dhe të lehtë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë